21 Haziran 2008 Cumartesi

Sonbaharda bahçenizi unutmayın...

Sonbaharda bahçenizi unutmayın...
Botanika firmasının ithal ettiği Raco Expert bahçe aletleri sayesinde yaz aylarında yıpranan ve bakımsız kalan bahçenizi yeniden canlandırabilirsiniz. Raco Expert’in fonksiyonel bahçe tırmıkları sayesinde, biraz da ilgi ve sevgiyle bahçenizi eskisinden çok daha güzel bir hale getirerek kışa hazırlayabilirsiniz.

Sonbahara girdiğimiz bugünlerde, sıcak yaz aylarında güneşin yakıcı etkisinden olumsuz yönde etkilenen bahçelerimize ayrı bir özen göstermemiz gerekiyor. Hobi bahçeciliğinin güçlü ismi Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert’in geniş ürün yelpazesinde yaprak toplama tırmığından budama makaslarına, sprey tabancalardan özel havalandırma tırmığına kadar bahçenizde sonbahar bakımına yönelik ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ürün mevcut. Her zaman sevgi ve ilgiyle yaklaştığınız bahçenizi Raco Expert aletleri sayesinde çok daha güzel ve bakımlı bir hale getirebilir, kış aylarına en güzel şekilde hazırlayabilirsiniz.

Botanika’nın Raco Expert tırmıkları ile bahçelerde sonbahar...
Sonbahar bakımında Raco Expert’in bahçe tırmıkları her türlü kullanım için en kaliteli yanıtı sunuyor. Çim alanlarda zemine çizikler atarak çimlerin havalandırılmasını sağlayan Raco Expert Çim Havalandırma Tırmığı aynı zamanda çim diplerindeki keçeleşmeyi de önlüyor ve kurumuş çim atıklarını temizleyerek çimi yosun ve mantarlardan arındırıyor. Diş mesafeleri ayarlanabilir olmasından dolayı (17,5 – 55 cm) hem ince çim artıklarını hem de kuruyan ve dökülen büyük yaprakları toplamak için uygun olan Raco Expert Yelpaze Tırmık’ın teleskopik sapı ise 79 cm.’den 124 cm.’ye kadar kolaylıkla ayarlanabiliyor.

Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert tırmıkları ve ürünleri son derece uygun fiyatlarla Maxi, Tezken, Praktiker ve Koçtaş mağazalarından satın alınabilir.

Bilgi için: 216 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz veya www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle