21 Haziran 2008 Cumartesi

Yazın tadı bahçede çıkar

Yazın tadı bahçede çıkar
Baharın ve yazın tadını bahçede çıkarmak isteyenler için mobilya alma zamanı çoktan geldi de geçiyor bile. Bu yaz bahçelerde fonksiyonellik ve estetik elele verecek, İngiliz ve Uzakdoğu rüzgarı esecek
Havaların ısınmasının en güzel yanlarından biri, açık mekanlarda geçirilen zamanların artması. Ama bahar gelince kendimizi doğanın kucağına özgürce bırakmak, ağaçlarla ve çiçeklerle içiçe olmak rahatlıktan ve şıklıktan vazgeçmek anlamına gelmiyor artık. Bahçenizde ve evinizin dış mekanlarında geçirdiğiniz zamanları daha konforlu ve keyifli geçirmenizi sağlayacak sayısız mobilya ve aksesuar seçeneği mağazalarda çoktan yerini aldı. Siz de 'yazın keyfi bahçede, terasta, balkonda çıkar' diyenlerdenseniz birbirinden farklı malzeme ve tasarımlara sahip bahçe mobilyalarına bir göz atın...

İCA'dan behçenizde İngiliz asaleti
İCA Home - amp Garden 2006 sezonunda outdoor mekanların ve bahçenizin her köşesini cıvıl cıvıl bir yaşam alanına dönüştürüyor. Kenzo'nun floral desenli ve neşe dolu plaj havlularından, ruhunuzu okşayan yatak takımlarına, sıcak yaz gecelerinde üzerinde keyif sofraları kuracağınız Gloster, Sunwood, Orchard's masa takımlarından dünyanın en ergonomik oturma gruplarına kadar bahçede yaşam kalitenizi artıran her ürün İCA Home - amp Garden'da bulunuyor.

2006 yılının en çarpıcı ürünlerinden biri dünyaca ünlü İngiliz markası Gloster'dan geliyor. Gloster'ın Geneva Oturma Grubu, kullanılan paslanmaz çelik, tik ağacı ve sentetik el
yafın farklı karakterlerinin mükemmel birleşimi, modern ve sıcak bir dizayna hayat veriyor.

Geneva serisinde, alüminyum, sentetik örgü ve tikağacının muhteşem uyumu göz kamaştırıyor. Geneva'da dünyanın en kaliteli, gerçek tik ağaçları kullanılıyor. Tik ağacı, içerdiği doğal yağ sayesinde en zor hava koşullarına bile dayanabiliyor. Dünyada yalnızca muson bölgelerinde yetişen tikağacı, en değerli ağaç türü olma özelliğini de sahip. Sandalyelerde kullanılan dayanıklı el yapımı sentetik örgü ise bahçelerinize benz
ersiz, estetik ve şık bir görünüm kazandırıyor.

Gloster'ın Sushi serisi Uzakdoğu'nun mistizmini bahçenize kadar getiriyor. Dayanıklı sentetik örgüden üretilen koltuklar, size yeni keyif köşeleri sunuyor. Geneva serisi 2.995 YTL den, Sushi oturma grubu ise 1.950 YTL den başlayan fiyatlarla tüm İCA mağazalarında ve bayilerinde bulunabiliyor.
Bir başka İngiliz firması olan Sunwood ise ürünlerinde kullandığı Burma tikağacının sıcak rengiyle farklılık yaratıyor. Sunwood'un yeni Trend ve Kaat serileri, modern hayata uyum sağlayan benzersiz ve çağdaş tasarımlar sunuyor.

İkea ile rüya gibi bahçeler
Mobilya, ev eşyası ve aksesuarları ile güzel tasarımlı, işlevsel, kaliteli ve düşük fiyatlı ürünleri sunan IKEA, dış mekan mobilya ve aksesuarlarında da düşük fiyatı fonksiyonellik ve tasarım ile birleştirerek geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Ürün gamında 22 ailede toplanmış dış mekan mobilyaları ve 200'e yakın aksesuar çeşidine sahip IKEA, farklı sandalye, koltuk, değişik boyut ve şekillerde masa, tabure, şezlong ve salıncak çeşitleri ile bahçe ve balkonları tüketicilerin hayallerindeki mekanlara dönüştürüyor.

Dış mekan kullanımına uygun akasya, robinia, çam gibi dayanıklı ahşapların yanısıra metal ve plastiğin de kullanıldığı ürünlerde rahatlık ve dayanıklılık esasları ön planda tutuluyor. Çevre duyarlılığı politikası gözönünde bulundurularak IKEA ahşap dış mekan ürünlerinde tik ağacı kesinlikle kullanılmıyor.
IKEA'da bahçe minderleri, barbekü ve sofra takımları, dekoratif aydınlatma ürünleri, mum ve mumluklar, farklı renk ve desenlerde masa örtüleri, amerikan servisleri ve bitkiler için birbirinden renkli saksı çeşitleri ile geniş bir aksesuar grubu tüketicilerin beğenilerine sunuluyor.

Mudo'dan bahçede konfor ve şıklık birarada
Dünyada bahçe mobilyası alanındaki yenilikleri yakından izleyen Mudo Concept, 2006 yaz koleksiyonu ile mağazalarında adeta bir fuar çeşitliliğinde bahçe mobilyası barındırıyor.

Mudo Concept'in dünyanın dört bir yanından seçilerek oluşturulan yeni bahçe koleksiyonunda tik, rattan, akasya ağacı ve muz lifi gibi çeşitli materyallerden üretilmiş mobilyalar, sadece Mudo'da bulabileceğiniz dizayn ürünleri ile buluşuyor. Ağaç desenli banklar, yapay kuyular ve saksı, sulak, meşale gibi aksesuarlar bahçe keyfinize keyif katıyor.

Hem iç hem dış mekanda kullanabileceğiniz hasır oturma grupları, birinci kalite burma rattandan üretilmiş rattan koltuk ve sehpaların yanı sıra dört mevsim dış mekanda kullanılabilen, suya dayanıklı plastik rattanlar ve aynı zamanda kullanım kolaylığı da sunan tik masa, şezlong ve salıncaklar görmeniz gerekenler arasında.

Bakımı ve temizliği zahmetsiz, dizaynı ile farklı, kalitesiyle rakipsiz ürünleriyle Mudo Concept, 2006 yazına damgasını vurmaya hazır.

Kaynak: Milliyet

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle