21 Haziran 2008 Cumartesi

Bir hamak alıp sallansak...

Bir hamak alıp sallansak...
Deniz kenarında ya da bir ağaç gölgesinde hamak keyfi yapmanın tam zamanı. Tabii bahçenizde ya da balkonunuzda da bu keyfi doyasıya yaşayabilirsiniz. İşte her zevke ve her keseye göre hamak seçenekleri.

Masmavi bir deniz, bembeyaz kumlar, palmiye ağaçlarının gölgesine kurulmuş bir hamak... İşte bu manzara özellikle şehirde yoğun iş temposu içinde çalışanların hayallerini süslüyor. Hele de sıcak yaz günleri gelip çattığında, serinlemek için başvurulan alternatiflerden biri de yine hamak oluyor. Hamakta u
yumak gece ayrı gündüz ayrı bir keyif. Tatile gidemeseniz bile, evinizin bahçesinde ya da balkonunuzda da bu keyfi yaşamak mümkün. Çeşitli firmaların hazırladığı her keseye ve her zevke yönelik hamakları bulunuyor. Tek ve çift kişilik, el örgüsü makreme, metal ya da ahşap ayaklı pek çok model arasından size uygun olanını seçebilirsiniz.

Tropikal esintiler
İCA Home&Garden tarafından İtalya'dan ithal edilen La Rete hamakları, bahçenizin havasını değiştirecek tarzda tasarlanmış. La Rete marka hamaklarda kullanılan özel file ve ahşap malzeme, tropik ormanların esintisini bahçenize taşıyor. Ahşap kısımları her türlü hava koşuluna dayanıklı olan La Rete hamakların, her beğeniye uygun modelleri bulunuyor. La Rete hamaklarının fiyatları ise modellerine göre 560- 1.750 avro arasında değişiyor.

İCA Home& Garden tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da (0216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle