21 Haziran 2008 Cumartesi

Bauhaus 10 yaşında

Bauhaus 10 yaşında
Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü bulabildikleri, tek çatı altında keyifli bir alışveriş sunan Bauhaus yapı marketleri Türkiye'deki 10'uncu yılını kutluyor
Avrupa'nın lider yapı market zincirlerinden Bauhaus, 11 ülkede 185'i aşkın marketi ile hizmet sunuyor. 47 yıl önce Almanya'da ilk kez 'kendin yap' fikrini uygulayan Bauhaus, Türkiye'deki ilk yatırımını 1996'da Kozyatağı marketiyle yapmıştı.

Bauhaus Türkiye 10 yıldır 80 bini aşkın yerli ve ithal ürün
ü, en kaliteli servisle ve fiyat avantajlarıyla sunuyor. 27 reyonda yer alan ürün ve sunulan geniş kapsamlı hizmet çeşitlerinin yanı sıra ürün yelpazesinin güncelliğine özellikle önem veriliyor. Ücretsiz ahşap kesiminden montaj ya da nakliye servisine, kiralık makine servisinden resim çerçeveleme yapımı hizmetine kadar birçok hizmetin sunulduğu Bauhaus'larda inşaat malzemeleri/inşaat kimyasalları, banyo dekorasyon, hırdavat, elektrik tesisat, boya ve yapıştırıcılar, seramik ve parke, ahşap, aydınlatma, sıhhi tesisat, bahçe dünyası, duvar kağıdı ve halılar, perde ve perde aksesuarları, ev gereçleri, otomobil aksesuarları, el aletleri ve makine reyonları yer alıyor.

Bauhaus, 80 bini aşkın kaliteli yerli-ithal ürün çeşidiyle ve fiyat avantajıyla Kozyatağı, Beylikdüzü ve Bayrampaşa marketlerinde hizmet veriyor.

Bauhaus tarafından Türkiye'nin ilk yapı marketi olarak hizmete açılan Kozyatağı marketi, 10'uncu yaşına yeni mağaza düzeni ve yeni ürünlerle giriyor. Kozyatağı marketi, aradığını bulmayı kolaylaştıran ürün sergileme şekliyle yeni bir kimliğe kavuştu.

Onuncu yıl kutlamaları çerçevesinde ziyaretçilere çeşitli aktiviteler, hediyeler, indirimler, kampanyalar, sürprizler sunuluyor. Marketlerde 18 Mart'tan itibaren bir ay boyunca her hafta sonu çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca 100 YTL ve üzeri alışverişler için vade farksız 10 taksit imkanı sağlanıyor.

Bosch, Hitachi, B&D, Art Boya, Henkel, Elmas, Polisan, DYO, Marshall, K.Çalık, Çanakkale Seramik, Ege Seramik, Doğaner, Evaks, Intergrup Ev Gereçleri, Rem, Osram, General Elektrik, Philips, Girişim, Nokta, Cisa, İnşaatçılar, Muriç, Alsa ve Elmor gibi pek çok firma onuncu yıl sebebiyle ziyaretçiler için etkinlikler ve seçkin hediyeler hazırladılar. Çarkıfelek, vidalama yarışması, posta kutusu ve şarap yapımı yarışması, puzzle, Bob Ross kolay resim yapma sanatı ve hızlı seramik döşeme yarışması, gibi etkinliklerle keyifli bir alışverişi yanı sıra pek çok hediye tüketicilerle buluşuyor.

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle