21 Haziran 2008 Cumartesi

Bahçede yemek daveti...

Bahçede yemek daveti...
Yaz akşamlarının yeni trendi, gökyüzünün altında yenilen keyifli akşam yemekleri. Bu yaz bahçede yemek daveti çok in. Gerek şehirlerde gerekse yazlık bölgelerde müstakil evlerde oturanların sayısındaki hızlı artış, yeni bir trendi de beraberinde getirdi. Artık yeni moda, bahçede akşam yemeği daveti vermek.

Sıca
k yaz akşamlarında konuklarını bahçelerinde ağırlayanlar, ica home&garden tarafından sunulan ve bahçe mobilyasında dünya markası olan gloster ürünleri gibi şık tasarımlı bahçe mobilyalarını tercih ediyorlar. Sıcak bir yaz akşamında püfür püfür rüzgarın estiği bir bahçede yenilen yemeğin keyfine doyum olmaz. Tabi ki akşam yemeğinin ardından gece geç saatlere kadar yapılan sofra sohbetlerinin de yeri başkadır.

Bahçenizde kullanacağınız şık bir yemek takımı ise, dostlarınızla paylaşacağınız yemek keyfine ayrı bir zarafet katar. Son dönemde gerek şehirlerde gerekse yazlık yerlerde müstakil ve bahçeli evlerin sayısındaki artışla birlikte, yeni bir trend de gündemimize girmeye başladı. Artık evlerin bahçelerinde yenilen akşam yemekleri eş dost ve akrabalarla bir araya gelmek için vazgeçilmez bir fırsat olarak değerlendiriliyor.Böylece hem yaz sıcağında bir nebze de olsa ferahlıyor,hem de sevdiklerinizle birlikte o
larak nefis lezzetler eşliğinde keyifli sohbetler yapma fırsatına kavuşuyorsunuz.

Yemek davetlerinin gözdesi ise ica home&garden tarafından sunulan ve bahçe mobilyasında dünya markası olan gloster’
ın özel tasarıma sahip takımları. Bahçe mobilyaları sektörünün lider ismi ica home&garden tarafından İngiltere’den ithal edilen gloster’ın seçkin yemek takımları, kalitesi ve şıklığıyla hem bahçenize hem de davetlerinize ayrı bir hava getiriyor. Dünyaca ünlü tasarımcılar John Coldwell ve Staffan Hultgren imzasını taşıyan Gloster yemek takımları ile ne siz ne de dostlarınız sofradan kalkmak istemeyeceksiniz. Hava şartlarından etkilenmeyen Gloster masa ve sandalyelerinin üretiminde en kaliteli malzemeler kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle