21 Haziran 2008 Cumartesi

Avrupa'nın tercihi tente Coolaroo

Avrupa'nın tercihi tente Coolaroo
Gardena-Dost'un satışa sunulan Coolaroo tenteleri sıcak yaz günlerinde keyifle oturabileceğiniz gölge alanlar yaratıyor.

Avrupa'nın en çok tercih ettiği tente markası olan Coolaroo sizi güneşin zararlı etkilerinden korurken, bahçelerinize ve teraslarınıza da dekoratif bir hava katıyor. Coolaroo tenteler bütün Praktiker mağazalarında bahçe meraklılarını bekliyor.

Farklı genişlikteki alanlar için çeşitli boy ve şekillerde satışa sunulan Coolaroo tenteleri, yaşam alanlarını renklendiriyor. Şık görünümüyle dış mekanlara estetik bir görünüm kazandıran Coolaroo tentelerde kullanılan kumaşlar, güneşten gelen zararlı UV ışınlarına karşı etkin koruma sağlıyor. Her türlü dış mekanda kullanılabilecek geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Coolaroo tenteleri, 10 yıl garantiyle sunuluyor. Kare ve üçgen olmak üzere iki modeli bulunan tentelerin aynı zamanda iki farklı
ebat seçeneği bulunuyor. Kancaları ve tüm aksesuarlarıyla birlikte satışa sunulan Coolaroo tenteleri, yeşil, açık mavi, kum rengi ve lacivert olmak üzere çeşitli renk seçeneklerine sahip.

Hiç yorum yok:

 
müzik dinleşarkı dinle